Programare consult gratuit! communitycluj@gmail.com
Orar Luni - Vineri 08:00 - 20:00

Despre noi

Cabinetul stomatologic Community Dental este un centru dentar compus din 3 sali de tratament proaspat modernizate. Una dintre sali este amenajata special pentru copii, unde veti putea beneficia de cele mai bune tratamente stomatologice.Cabinetul nostru asigura, de asemenea, servicii non-stop de urgente dentare.

Folosindu-ne de cele mai noi tehnici si de aparatura de ultima ora oferim un plus de precizie si rapiditate in executarea tuturor procedurilor stomatologice pentru a albi, transforma si infrumuseta aspectul dintilor dumneavoastra.

Intrucat zambetul este cartea de vizita a unui om, misiunea noastra e sa oferim o gama completa de servicii de calitate, la preturi convenabile.

Tinand cont de multiplele afectiuni ale cavitatii bucale, noi am creat o echipa multdisciplinara pentru a putea realiza tratamente pe fiecare segment in parte:

  • Stomatologie generala
  • Estetica dentara
  • Implantologie
  • Ortodontie
  • Endodontie
  • Chirurgie dento-alveolara
  • URGENTE NON-STOP

 

De ce noi?

Pentru ca vizitele tale la stomatolog sa fie cat mai placute, medicii specialisti de la Community Dental au creat pentru tine o atmosfera calma si relaxanta.

Aici vei fi intampinat de oameni zambitori si experimentati, care urmaresc acelasi lucru ca si tine: sanatatea dintilor tai, transformand nevoile tale in principalul lor obiectiv de munca.

Cabinetul Community Dental se remarca printr-o echipa medicala bine pregatita, dar si prin utilizarea unor materiale stomatologice sigure si eficiente, conform standardelor impuse de Uniunea Europeana.

Aici, la Community Dental, oferim tratamente stomatologice corecte, intr-un mediu placut, rezultatul fiind un zambet mai sanatos, pe care vei simti nevoia sa il afisezi oriunde si oricand.

Dr. HENDEA CLAUDI

Medic Stomatologie

view profile

Dr. LUTAS LIVI

Medic Stomatologie

view profile

Dr. PAUNESCU IANIN

Medic Stomatologie

view profile

NEUHOFF TUNDE TIME

Asistenta medicala

view profile

POP GABRIEL

Asistenta medicala

view profile