CABINETUL STOMATOLOGIC COMMUNITY DENTAL

SANATATE | ZAMBETE | FERICIRE

CABINETUL STOMATOLOGIC COMMUNITY DENTAL


Cabinetul stomatologic Community Dental este un centru dentar compus din 3 sali de tratament proaspat modernizate. Una dintre sali este amenajata special pentru copii, unde veti putea beneficia de cele mai bune tratamente stomatologice.

Folosindu-ne de cele mai noi tehnici si de aparatura de ultima ora oferim un plus de precizie si rapiditate in executarea tuturor procedurilor stomatologice pentru a albi, transforma si infrumuseta aspectul dintilor dumneavoastra.

DE CE NOI?


Locatie

Cu o locatie perfecta, in centrul orasului Cluj- Napoca, cabinetul nostru ofera servicii in regim normal si in regim de urgenta.

Pentru ca vizitele tale la stomatolog sa fie cat mai placute, medicii specialisti de la Community Dental au creat pentru tine O ATMOSFERA CALMA SI RELAXANTA.

Parcare

Clientii nostri au posibilitatea de a parca in curtea interioara

Aici vei fi intampinat de oameni zambitori si experimentati, care urmaresc acelasi lucru ca si tine: sanatatea dintilor tai, transformand nevoile tale in principalul lor obiectiv de munca.

Profesionalism

Echipa nostra foloseste cele mai noi tehnologii pentru ca tu sa te bucuri de o dantura sanatoasa si aspectuoasa.

Cabinetul Community Dental se remarca printr-o echipa medicala bine pregatita, dar si prin utilizarea unor MATERIALE STOMATOLOGICE SIGURE SI EFICIENTE, conform standardelor impuse de Uniunea Europeana.

ECHIPA COMMUNITY DENTAL