CABINETUL STOMATOLOGIC COMMUNITY DENTAL

SANATATE | ZAMBETE | FERICIRE

CABINETUL STOMATOLOGIC COMMUNITY DENTAL


Echipa noastră este formată din specialiști în domeniul medicinei dentare, oameni implicați și devotați, dornici de a reda zâmbetul pe buzele pacienților noștri.

Folosindu-ne de cele mai noi tehnici și de aparatură de ultimă oră, oferim un plus de precizie și rapiditate în executarea tuturor procedurilor stomatologice pentru a albi, transforma și înfrumuseța aspectul dinților dumneavoastră.

Suntem la dispoziția dumneavoastră în fiecare zi, chiar 24 de ore din 24 în cazul urgențelor medicale.

DE CE NOI?


Locatie

Cu o locatie perfecta, in centrul orasului Cluj- Napoca, cabinetul nostru ofera servicii in regim normal si in regim de urgenta.

Pentru ca vizitele tale la stomatolog sa fie cat mai placute, medicii specialisti de la Community Dental au creat pentru tine O ATMOSFERA CALMA SI RELAXANTA.

Parcare

Clientii nostri au posibilitatea de a parca in curtea interioara

Aici vei fi intampinat de oameni zambitori si experimentati, care urmaresc acelasi lucru ca si tine: sanatatea dintilor tai, transformand nevoile tale in principalul lor obiectiv de munca.

Profesionalism

Echipa nostra foloseste cele mai noi tehnologii pentru ca tu sa te bucuri de o dantura sanatoasa si aspectuoasa.

Cabinetul Community Dental se remarca printr-o echipa medicala bine pregatita, dar si prin utilizarea unor MATERIALE STOMATOLOGICE SIGURE SI EFICIENTE, conform standardelor impuse de Uniunea Europeana.

ECHIPA COMMUNITY DENTAL